Pucharek serowy

Składniki

1 puszka (314 ml) mandarynek konserwowych,
25 ml rumu,
500 g twarożku,
25 dag śmietany kwaśnej i gęstej,
8 dag cukru,
1 opak (16g) cukru waniliowego,
80 g czekolady deserowej

Przygotowanie

Mandarynki osączyć.
Serek utrzeć ze śmietaną, cukrem waniliowym, cukrem, łyżką rumu oraz 5 łyżkami syropu z mandarynek.
Dodać owoce.
Zetrzeć czekoladę.
Połowę czekolady przesypać do pucharków, przykryć warstwą kremu.
Deser posypać resztą czekolady.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: