jabłecznik ap

Składniki

· 1 szkl kartoflanki

· 2 szkl mąki

· 3 jaja

· 1 roślinne (małe)

· 1 szkl cukru

· 2 łyżeczki proszku

· cukier waniliowy

· olejek cytrynowy

· szczypta soli

· mus jabłkowy

Przygotowanie

Wymieszać składniki. Ciasto podzielić na dwie części: jedną (większą) część wyłożyć na blachę, położyć na nią mus jabłkowy a na wierzch pokruszyć drugą część ciasta. Wstawić do nagrzanego piekarnika (do 125˚C). Piec ok. 45 min w 170˚C

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: