Ciasto justynki

Składniki

Ciastka be be (Leibnizt) 2 opakowania
2 budynie waniliowe
1,5 l soku pomarańczowego
0,5 l śmietany 30 %
4 opakowania śmietan-fix
lukier do polania

Przygotowanie

1.Ciastka be be namoczyć w soku
2.Wyłozyc nimi blache tak by nie było szpar
3.Ugotować budyń nie na mleku lecz na soku
4.Wlać gorący budyń na ciastka.
5.Ubić smietane na prawie sztywno,dodać do niej śmietan-fix dalej ubijając aż będzie sztywna.
6.Polożyc śmietane na wystudzony budyń.
7.Namoczyć ciastka be be w soku i położyc je na śmietane następnie posmarowć lukrem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: