Pieczarki zapiekane z serem fetta

Składniki

SKLADNIKI

Bardzo duze pieczarki
Fetta
Szynka
ketchup
przyprawa DELIKAT do mies i innych potraw
olej

Przygotowanie

WKONANIE

Pieczarki oczyscic i obsuszyc,nasmarowac oliwa i obsypac przyprawa delkikat z kazdej strony ,poukladac do zaroodpornego naczynia ,na pieczarki dac kawalek szynki i sera fetta lub inny ser np gouda.Zapiec w piekarniku okolo 30 minut na 200 stopni.Po wyjeciu udekorowac ketchupem.Podawac jako przystawka do obiadu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: