Śledzie po grecku od Mirki

Składniki

– 1 kg filetów śledziowych,
– 75 dag marchwi,
– 50 dag cebuli,
– 1/4 l oleju,
– ostra musztarda,
– duży przecier pomidorowy,

Przygotowanie

1. Marchew obrać, umyć, zetrzeć na tarce o dużych oczkach.

2. Cebulę obrać, pokroić w talarki.

3. Marchew i cebulę dusić do miękkości w oleju. Wystudzić.

4. Do wystudzonych warzyw dodać przecier pomidorowy, śledzie pokrojone na małe kawałki i musztardę do smaku.

5. Odstwić na dobę do lodówki, aby wszystko się “przegryzło”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: