Sałatka z ryżem ekspresowa.

Składniki

1 torebka ugotowanego na sypko ryżu z dodatkiem curry
3 duże ogórki kiszone
1/2 puszki tuńczyka w oleju
1/2 puszki czerwonej fasoli
25 dag obgotowanego brokuła
4 łyżki majonezu
pieprz,sól

Przygotowanie

Ogórki pokroić w kostkę, brokuła podzielić na małe różyczki. Fasolkę wypłukać w zimnej wodzie i osączyć. Tuńczyka rozdrobnić. Dodać zimny ryż. Wymieszać wszystko z majonezem, doprawić solą i pieprzem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: