sałatka z uszkami

Składniki

1op uszek z mięsem
1 puszka kukurydzy
1 słoiczek pieczarek marynowanych
200g szynki w kawalku
2 cebule
1słoiczek majonezu (mały)
natka pietruszki

Przygotowanie

Pierozki ugotowac i ostudzić.pieczaarki odcedzic(zlewe zostawić),nastepnie pokroić pieczarki,cebule i szynkę pokroic w kostke.Cebule zeszklic delikatnie i dodac pieczarki zamieszać i odstawić do ostygnięcia.Teraz wszystkie składniki do jednego naczynia (pierozki,pieczarki,cebula,szynka,kukurydz,pietruszka)
zalewe z pieczarek 3łyzki wymieszać z majonezem i wlać do całości doprawić solą i pieprzem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: