wątróbka drobiowa z winem

Składniki

1/2 kg wątróbki drobiowej
4 duże cebule
1 szkl czerwonego wina
1 szkl wywaru drobiowego/ warzywnego
pieprz
vegeta

Przygotowanie

Cebulę pokroić w półplasterki, włożyć do rondelka, podlać rosołem i ew. pół na pół z wodą, dodać vegetę i zacząć dusić.

Waę umyć, oczyścić z błonek i tłuszczyku i gotową położyć na cebuli.

Wszystko zalać winem, przyprawić i dusić do miękkości.

ŻYCZĘ SMACZNEGO🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: