Truskawkowe kostki

Składniki

500 g truskawek,
80 g cukru,
20 g żelfixu,
2 łyżki soku z cytryny,
4 łyżki żelatyny.

Przygotowanie

Żelatynę namoczyć w zimnej wodzie. Truskawki umyć, usunąć szypułki. Cukier, żelfix, truskawki i sok z cytryny wymieszać, odstawić na 30 minut. Składniki zmiksować, zagotować. W gorącym przecierze rozpuścić żelatynę.
Galaretkę przelać do płaskiej formy. Schłodzić. Gdy zastygnie, pokroić w kostkę.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: