Bułeczki kajzerki z nadzieniem

Składniki

8 bułek kajzerek
0,5 kg pieczarek
sól, pieprz
cebula
8 jajek
ser zółty (moze być Gouda)
masło

Przygotowanie

Z bułek skroić wierzchy, wydrążyć środki bułek, wysmarować środek masłem. Pieczarki pokroić wraz z cebulką i przesmażyć na patelni. Następnie do bułek włożyć nadzienie pieczarkowe, wbić jajko, posypać startym żółtym serem i piec w nagrzanym piekarniku ok. 20 minut. Smacznego.

Przepis pochodzi z jakiejś gazety, tylko nie pamiętam jakiej ponieważ został wpisany do zeszyciku z przepisami mojej mamy.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: