szpinak z makaronem

Składniki

ok 3/4 paczki makaronu muszelki
jeden serek feta 270g
5 ząbków czosnku
jedna paczka mrożonego siekanego szpinaku
szczypta pieprzu

Przygotowanie

makaron ugotowac.
na patelni podsmażyć szpinak. Do rozmrożonego, podgrzanego szpinaku dodać pieprzu oraz wydusić ząbki czosnku. dusić przez 5 minut. Następnie do szpinaku dodać serek feta i czekać aż sie całkowicie rozpusci. do tak przygotowanego “sosu” dodac ugotowany makaron, chwile gotowac całość i gotowe:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: