Marchew słodko-kwaśna

Składniki

75 dag marchwi,
sól,
czarny pieprz,
szczypta kminku,
3 łyżki cukru,
sok z cytryny,
rzeżucha

Przygotowanie

Marchew obrać i pokroić na plasterki o grubości 1 cm. Włożyć do garnka i zalać wodą. Osolić, gotować przez 8 min. Osączyć. Masło rozgrzać na patelni. Dodać cukier, zagotować. Włożyć marchew i dusić przez 5 min. Skropić sokiem z cytryny i przyprawić solą, pieprzem i kminkiem. Przed podaniem posypać posiekaną rzeżuchą.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: