Kokosanki nie mylić z kokoskami

Składniki

25 dag kokosu
20 dag mąki
20 dag cukru
10 dag margaryny
5 białek
1/2 łyżeczki pr. do piecz.

Przygotowanie

Margarynę utrzeć z cukrem, stopniowo dodawać kokos i mąkę – wymieszać.
Z białek ubić pianę i dodać do masy, delikatnie wymieszać. Łyżeczką układać małymi kupkami na blasze. Piec ok. 15 min w temp. 200 st. do lekkiego zrumienienia.

Przepis tem mam już bardzo długo, ale niestety nie wiem skąd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: