Niesamowity patent aby indyk nie był suchy w środk

Składniki


Jeśli pieczemy indyka , pierś z indyka
A NAWET JA TAK ROBIE DO KURCZAKA
lub np. łopatkę należy robić w środku kieszeń.
Do środka wkładamy całą cytrynę lub pomarańcz może być nawet greifrut.
W całości i ze skórką.
Zapewniam, że jest mięsko wychodzi pyszne soczyste i kruche.
Mięso ma tylko delikatny posmak cytrusa , ledwo wyczuwalny .
Z CYTRYNY MOŻEMY PÓŹNIEJ SPORZĄDZIĆ SOS DO indyka.
Wychodzi pyszne,wyszukane danie i przede wszystkim mięso nie jest suche .
POLECAM I SMACZNEGO !

Przygotowanie

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: