Pasta z bakłażanów

Składniki

2 duże bakłażany,
4-5 ząbków czosnku,
sok z 2 cytryn,
4 łyżki oleju sezamowego,
2 łyżki posiekanej natki pietruszki,
sól.

Przygotowanie

Bakłażany umyć, upiec na grillu lub w piekarniku. Obrać ze skórek. Czosnek przecisnąć przez praskę. Bakłażany, czosnek, olej sezamowy utrzeć w misce, lub zmiksować. Pastę przyprawić sokiem cytrynowym i solą. Podawać jako smarowanie do krakersów lub małych grzanek.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: