Kolorowe koreczki

Składniki

pomidorki koktajlowe 5 – 6 sztuk
ser pleśniowy brie 1 opakowanie
szynka chuda 10 dag
oliwki zielone 12 sztuk
sałata karbowana 3 liście

Przygotowanie

Pomidorki umyć, przekroić na pół. ser pokroić w kostkę, szynkę w paski. Na każdą wykałaczkę nabić (w kolejności) połówkę pomidorka (tą stroną, żeby mógł stać),zwinięty pasek szynki, kostkę sera, oliwkę. Gotowe koreczki ułożyć na tacy lub talerzyku udekorowanym sałatą.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: